Dobrodošli
Kupovina stanova na Zlatiboru

Potpuno nov koncept nekretnina na Zlatiboru

Novi stanovi na Zlatiboru

Odabrani materijali protežu se kroz ceo prostor

Cena apartmana na Zlatiboru

Kvalitetna gradnja u svim segmentima

Inovacija na Zlatiboru

Potpuno novi koncept poslovanja i upravljanja nekretninama na Zlatiboru. Koristite našu recepciju i obezbedite najmanje 250 noćenja u Vašem budućem stanu.
Svi troškovi održavanja se odbijaju od poslovanja kroz procenat od naplate noćenja.

Kvalitetna izgradnja

Najkvalitetniji hrastov parket, centralno grejanje, klima uređaji, telefon, internet i TV, lift koja polazi od podzemne garaže, unutrašnji parking (20 mesta) i parking ispred zgrade (13 mesta).
Ulaz u zgradu kapija od kovanog gvožđa sa ključ karticom.

Savršena lokacija

Na osunčanoj visoravni u hladu borova mi smo 100 metara od centra Zlatibora, autobuske stanice i pijaca. U neposrednoj blizini objekta se nalazi skijalište Obudojevica i gondola za panoramsko razgledanje sa zatvorenim kabinama. Budući hotel i depadans su na jednoj parceli.

Depadans hotela

Zgrada je depadans sa recepcijom budućeg hotela čija izgradnja počinje sledeće godine. Gratis korišćenje svih sadržaja hotela: bazen sa obalom, spa, loby bar, igraonica, teretana, fitnes, saune, masaža, solarijum, skijašnica i kongresna sala.

Održavanje zgrade

Da bi se na najbolji način upravljalo zgradom i njenim održavanjem obezbeđeno je čišćenje zgrade, hodnika, lifta, stepeništa, partera dvorišta i garaže. Apartmani se svakodnevno održavaju na hotelskom nivou uz obezbeđen vešeraj.

Korišćenje recepcije

Vilasnicima apartmana hotel obezbeđuje celogodišnje poslovanje, marketinške aktivnosti kroz web sajtove, štampane i elektronske medije kao i predstavljanje na sajmovima turizma u zemlji, okruženju i inostranstvu


Izdvajamo za vas


Poslednje novosti iz Vile Borova