O nama

Bazen

U srcu Zlatibora okružena borovom šumom, zelenilom, budući hotel Vila Borova uz smeštajne kapacitete raspolaže impresivnim unutrašnjim bazenom. Preporučujemo vam opuštanje u vodi, posmatranje planine kroz panoramske prozore, uživanje u bazenu i ležaljkama, koji će vam pružiti komfor, privatnost i toplu atmosferu.

Prostor oko bazena dizajniran je pažljivo odabranim materijalima i dekoracijom sa idejom da reflektuje potpunu udobnost. Voda odmara naš organizam, relaksira i deluje pozitivno na naše raspoloženje. Samim ti bazen i ambijent koji ga okružuje pružaju potreban mir, tišinu i relaksaciju. Bazen je moderno uređen, po najvišim higijenskim standardim, učiniće da u potpunosti uživate. Na vama je samo da se opustite a nama prepustite brigu o tome.
Vila Borova Zlatibor - Bazen

  

 

Restoran

U savremenom ambijentu restorana “Vile Borova” pronaći ćete vrhunski gastronomski užitak nacionalne i internacionalne kuhinje, bogate raznim specijalitetima koji bude sva čula. Tople boje preovladavaju enterijerom restorana koje reflektuju lepotu spoljašnjeg pejzaža stvarajući divan osećaj.

Spoj tradicije, jednostavnosti i novih tehnologija u pripremi hrane, autentična ponuda, puna je novih vizuelnih iznenađenja. Hrana u našem restoranu priprema se od svežih vrhunskih sastojaka, gde se jela pripremaju u kontrolisanim uslovima kako bi gositam pružili maksimalno zadovoljstvo. Specijaliteti od mesa, sveže ribe, razne paste, bogata predjela, kao i mnoga druga jela u dnevnoj su ponudi restorana.

Dočekaće vas ljubazno osoblje gde se možete informisati za sve vaše kulinarske želje. Ono što možemo sigurno da vam obećamo jeste da nikada nećete biti gladni!
Vila Borova Zlatibor - Resteran

  

 
 
 

Recepcija

Recepcija je centralni deo hotela i radi 24 sata. Šarmantno osoblje koje će vas dočekati spremno je za svaku saradnju i komunikaciju, kao i komunikaciju na stranom jeziku. Ljubazno će vam pomoći oko prtljaga, pozvati taksi, pružiti informacije i usluge koje su vam potrebne. Standard i usluga naše recepcije jeste briga o svim vašim potrebama. Sve informacije o uslugama koje pruža Vila Boravi kao i dodatne informacije možete potražiti upravo na recepciji.

Takođe, sa našim osobljem možete podeliti utiske o boravku, otvoreni smo za sve vrste sugestija i predloga. Posebnu pažnju ćemo obratiti ukoliko budete imali neku primedbu jer želimo da unapredimo poslovanja a vama pružimo što kvalitetniju uslugu.
Vila Borova Zlatibor - Recepcija